10 Jaar garantie op onze groendaken
Op de door ons aangelegde groendaken kan maar liefst 10 jaar garantie worden gegeven op de werking van het systeem. Living Roofs is erkend verwerker van Zinco Benelux.

Groendak systemen

Groendaken worden aangelegd en ontworpen naar laatste inzichten en richtlijnen opgesteld in de SBR dakbegroeiingsrichtlijn. Een kwalitatief hoogwaardige dakbedekking ligt aan de basis van elk duurzaam groendak.

Lees meer

Extensieve groendaken

Lichtgewicht en onderhoudsarm groendak systeem, waarbij de begroeiing een bont tapijt van sedums en droogte minnende soorten vormt.

Lees meer

Extensieve PLUS groendaken

Door een substraatlaag van 8 cm toe te passen wordt het standaard sedumdak aangevuld met hoger bloeiende soorten, siergrassen, anjers en kruiden.

Lees meer

Semi-intensief Lavendelheide

Een uitbreiding op het sedum-tapijt plus systeem met aangepast substraat “Lavendelheide”. Voor de beplanting volgt een aantrekkelijk mengsel van halsfheesters en solitaire vaste planten zoals Lavendel, Marjolein en diverse siergrassen.

Lees meer

Omkeerdak

Het omkeerdak is een bijzondere vorm van het warmdak principe. Deze opbouw leent zich in het bijzonder voor daken waarbij de dakbedekking aan hoge belastingen blootgesteld worden. Denk aan dakterrassen, daktuinen en parkeerdaken.

Lees meer

Hellend groendak 25 graden

Voor groene daken van 10 tot en met 25 graden dakhelling passen we een systeemopbouw toe met een speciale drainagelaag van lichtgewicht geëxpandeerd polystyreen op basis van gerecycled materiaal. Voor de beplanting kan met kiezen uit dezelfde groepen als bij de extensief (plus) opbouw.

Lees meer

Hellend groendak 45 graden

Vanaf 25 graden tot ongeveer 45 graden worden verdere voorzieningen getroffen om het afschuiven van het groendak te voorkomen. Voor elk dak is maatwerk mogelijk.

Lees meer

Intensief daktuinopbouw

Ook voor ontwerp, dakbedekkingsystemen, aanleg en onderhoud van daktuinen, is Living roofs een geschikte partij voor u.

Daktuinen, dakterassen, parkeerdaken

Waterverzadigde gewicht vanaf ca 200kg/m2

Substraat vanaf ca 200mm